ПРОЕКТИРАМЕ ВАШИТЕ МЕБЕЛИ
Проектът за Вашето обзавеждане се изработва от професионален екип, който ще реализира Вашите желания и изисквания. Рационално ще бъде използвано помещението за постигане на максимална функционалност и удобства, и заедно с това на естетика и неповторимост. Изготвянето на 3D проект позволява по-реалистично възприятие на интериора. Проектирането не е ограничено от готови модулни конструкции, а е дело на фантазията и способностите на проектант-дизайнерите.
ПРОИЗВЕЖДАМЕ ВАШИТЕ МЕБЕЛИ
Високотехнологичните машини и инструменти, с които разполагаме дават възможност за прецизност в изработката. Производственият опит натрупан повече от 20 години е гаранция за пълно препокриване на Вашите идеи с изпълнението.
МОНТИРАМЕ ВАШИТЕ МЕБЕЛИ
Монтажът на мебели е специфична дейност и се извършва от професионален екип, обучен специално за целта. Механизмите и пантите, които се използват са на водещи европейски производители.

механизми >>, панти >>, плавно затваряне >>, крака >>, корпуси >>, плотове и стенни панели >>, осветление >>, електроуреди >>, аксесоари >>, други